Op 1 april is het al zover, dan opent Sanadome de deuren van de Sanasport Health Club – Fitness Nijmegen!  Collega’s en leveranciers zijn hard aan het werk om de sportzaal op de eerste etage in het mooie Sanadome klaar te maken voor gebruik.

Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te kunnen zorgen dat alle ‘Sanasporters’ volgende week in de mooie, stijlvolle sportschool kunnen werken aan vitaliteit.

De muren, pilaren en tussenwanden van het vernieuwde fitnesscentrum in Nijmegen worden voorzien van een nieuwe verflaag en er worden tussenwanden geplaatst om een mooie afscheiding te creëren tussen de verschillende groepen met fitnessapparatuur. De Sanasport Lounge zal half april gereed zijn.

Sanasport sportschool nijmegen fitness verbouwing (3)  Sanasport sportschool nijmegen fitness verbouwing (2)

Nieuwe apparatuur van Life Fitness

De nieuwe -en zware- Fitness apparatuur wordt voorzichtig met een kraanwagen naar binnen gebracht. Ook de virtual spinning zone staat in de startblokken voor de opening volgende week.

Sanasport sportschool nijmegen fitness verbouwing (1)   Sanasport sportschool nijmegen fitness verbouwing (4)

 Nieuwsgierig geworden?

U bent vanaf 1 april van harte welkom de nieuwe fitness in Nijmegen te komen bewonderen.
Wij nodigen u van harte uit om de prettige sportomgeving zelf te komen ervaren. Zeven dagen per week sporten in het mooie sanadome en altijd onder begeleiding van gediplomeerde fysiotherapeuten of fitness instructeurs.

 

Graag tot ziens bij Sanasport Health Club!

Klik hier voor een overzicht van de verschillende abonnementen.