Sanasport Fysiotherapie

Sanasport Fysiotherapie bevindt zich op de 1ste etage in Sanadome Hotel & Spa Nijmegen. Hier vindt u een unieke samenwerking tussen fysiotherapie en de moderne sportzaal van Sanasport Health Club. Bij ons staat persoonlijke aandacht en resultaat voorop.

“Ik kreeg een op maat gemaakt programma. Er wordt goed gekeken naar het punt waarop je begint en wat je uiteindelijke doel is”
Andrea

“Na 1,5 week merkte ik al vooruitgang. Ik kreeg een betere conditie en had minder pijn”
Marieke

Fysiotherapie

Bij uw eerste bezoek wordt er naar aanleiding van een intake gesprek met een fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klacht(en) in kaart gebracht. Op basis van dit gesprek bepalen we welke behandelmethode het beste bij u past en wordt er een effectief behandelplan opgesteld. Zo streven wij ernaar om u op een verantwoorde wijze zo snel mogelijk van bestaande klachten af te helpen en nieuwe klachten te helpen voorkomen.

Maak een afspraak

Het 6 weken programma

Bij Sanasport Fysiotherapie bieden wij u een kort intensief traject aan van 3 tot 6 weken naar zelfredzaamheid of revalidatie. Hierbij komt u dagelijks langs en beweegt u onder professionele begeleiding van Team Sanasport. Gedurende de gekozen periode komt u 1 of meerdere keren per dag bij Sanasport werken aan uw herstel. Verlenging van het traject is altijd mogelijk.

Maak een afspraak
Meer informatie

Specialisaties

De fysiotherapeuten bij Sanasport beschikken over verschillende specialisaties zoals Fasciatechnieken F.I.T. Methode, Revalidatietraining, Medical Taping, SFMA, Endermologie, Fibrotherapie, Reuma en Valpreventie.

Meer informatie

Faciliteiten

Tijdens dit traject is het mogelijk om gebruik te maken van alle luxe faciliteiten die Sanadome te bieden heeft. Oefentherapie in de moderne sportzaal van Sanasport Health Club, behandelingen in onze ruime behandelkamers en indien nodig, hydrotherapie in het thermaal bad.

Multidisciplinair

Sanadome biedt een een uniek samenwerkingsverband tussen sportartsen, fysiotherapeuten en fitnessinstructeurs.

Fysiotherapie: Orlo van der Heijden, Dorien Arwert en Anjo Siemes

Fitnessinstructeurs: Joost Joosten, Luuk Arntz, Maaike van Meteren en Jelte Arts.

Sportartsen: Rob Vesters en Irene Hendriks

Het Fysiotherapie team

Geen doorverwijzing nodig

De fysiotherapeuten zijn direct toegankelijk. Bij ons kunt u terecht voor een consult met of zonder verwijzing van huisarts of specialist. Behandelingen vinden plaats in een behandelkamer in Sanadome of in de sportzaal van Sanasport.

Fysiotherapie wordt voor mensen ouder dan 18 jaar beperkt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Op dit moment hebben wij contracten met bijna alle grote en kleine verzekeringsmaatschappijen. Een afspraak annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor de behandeling, bij het niet nakomen van een afspraak zullen kosten in rekening worden gebracht. Kijk of uw verzekeringsmaatschappij erbij zit.

Bekijk verzekeringsmaatschappijen