Team fysiotherapie

Graag stellen wij je voor aan team fysiotherapie: Wouter en Merel. Bij hen kan je terecht met vragen en/of klachten die te maken hebben met jouw spieren, gewrichten en zenuwen. Maar ook bij overige pijnklachten, longproblemen, spanningsklachten, duizeligheidsproblematiek en problemen met de vochtregulatie staan wij voor je klaar.

Merel van den Berg
Merel van den BergFysiotherapeut
Van kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Hoe het in elkaar zit en allemaal samenwerkt. Maar wat als er problemen zijn met bewegen? Dan is mijn doel en uitdaging om patiënten zo snel mogelijk weer op hun oude en klachtenvrije niveau te brengen. Dit doe ik door de hulpvraag in kaart te brengen en de patiënten daarbij te ondersteunen.

Samen met jouw de doelen behalen, dat is waar ik naar streef. Om de samenwerking optimaal te laten verlopen vind ik wederzijds vertrouwen, motivatie en energie belangrijke punten. Elke klacht zie ik als een nieuwe uitdaging en daarnaast stimuleer ik patiënten graag om actief en gezond te (blijven) leven. Zelf beoefen ik verschillende sporten zoals mountainbiken, fitness en voetbal.

Laten we deze uitdaging samen aangaan.

Wouter Scheepers
Wouter ScheepersFysiotherapeut
Bij Sanasport staat er een team van trainers en fysio’s klaar die samen zorgen voor een leuke en professionele sfeer. Door deze samenwerking worden blessures voorkomen of met een actieve aanpak opgelost. Iets waar ik zelf ook graag mee bezig ben!

Ik ben opgeleid tot bewegingsagoog en fysiotherapeut. Dit houdt in dat ik sport en bewegen combineer met fysiotherapie om zo een succesvolle behandeling neer te zetten. Door mijn ervaring als bewegingsagoog en interesse in de persoon achter de klacht probeer ik samen met u te werken aan een spoedig herstel. Zonder recidieven.

Ik ben zelf ook graag sportief bezig, ik houd van allerlei sporten zoals surfen, snowboarden en turnen maar hou me momenteel vooral bezig met fitness en krachttraining.

KNGF

Om kwaliteit te kunnen garanderen zijn de Sanasport Fysiotherapeuten opgenomen in het BIG-register en staan ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) van de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Meer informatie of een afspraak maken?
Tel: 024 – 359 74 00
Email: fysio@sanadome.nl