Team fysiotherapie

Graag stellen wij u voor aan team Fysiotherapie: Orlo, Anjo en Dorien. Bij hen kunt u terecht met vragen en/of klachten die te maken hebben met uw spieren, gewrichten en zenuwen. Maar ook bij overige pijnklachten, longproblemen, spanningsklachten, duizeligheidsproblematiek en problemen met de vochtregulatie staan wij voor u klaar.

Anjo Siemes
Anjo SiemesFysiotherapeut
Inmiddels ben ik al ruim 20 jaar werkzaam in Sanadome en heb me gespecialiseerd in hydrotherapie voor mensen met orthopedische, neurologische en reumatische klachten. Zeker in het begin kan bewegen in water een goede aanvulling zijn binnen een revalidatietraject.
Bij herstel van blessures kan ik tevens gebruik maken van kinesiotape en het endermologie (LPG) apparaat.
Dit apparaat is uitermate geschikt bij oedeem; verhoogde spierspanning; (verkleefde)littekens en verbeteren van de doorbloeding met daardoor pijnverlichting.

Opleiding: Fysiotherapie en Oedeemtherapie

Wouter
WouterFysiotherapeut
Bij Sanasport staat er een team van trainers en fysio’s klaar die samen zorgen voor een leuke en professionele sfeer. Door deze samenwerking worden blessures voorkomen of met een actieve aanpak opgelost. Iets waar ik zelf ook graag mee bezig ben!

Ik ben opgeleid tot bewegingsagoog en fysiotherapeut. Dit houdt in dat ik sport en bewegen combineer met fysiotherapie om zo een succesvolle behandeling neer te zetten. Door mijn ervaring als bewegingsagoog en interesse in de persoon achter de klacht probeer ik samen met u te werken aan een spoedig herstel. Zonder recidieven.

Ik ben zelf ook graag sportief bezig, ik houd van allerlei sporten zoals surfen, snowboarden en turnen maar hou me momenteel vooral bezig met fitness en krachttraining.

KNGF

Om kwaliteit te kunnen garanderen zijn de Sanasport Fysiotherapeuten opgenomen in het BIG-register en staan ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) van de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Meer informatie of een afspraak maken?
Tel: 024 – 359 74 00
Email: fysio@sanadome.nl