Team fysiotherapie

Graag stellen wij u voor aan team Fysiotherapie: Orlo, Anjo en Dorien. Bij hen kunt u terecht met vragen en/of klachten die te maken hebben met uw spieren, gewrichten en zenuwen. Maar ook bij overige pijnklachten, longproblemen, spanningsklachten, duizeligheidsproblematiek en problemen met de vochtregulatie staan wij voor u klaar.

Orlo van der Heijden
Orlo van der HeijdenFysiotherapeut
Als fysiotherapeut ben ik ook sportief ingesteld, wat het werken in een sportclub geweldig maakt. En waarom Sanasport? Er is tijd en ruimte individueel met sporters bezig te zijn. Er is voldoende tijd om lichamelijke klachten in een vroeg stadium voor te zijn. Mocht dit niet voldoende zijn of als er al een blessure aanwezig is, is het fijn om concreet met het probleem aan de gang te kunnen.

Naast een waslijst aan sporten die ik beoefend heb richt ik me nu voornamelijk op het fietsen(wielrennen) en hardlopen.

Voor direct contact kunt u WhatsApp gebruiken naar het nr.: 06-38180258

Anjo Siemes
Anjo SiemesFysiotherapeut
Inmiddels ben ik al ruim 20 jaar werkzaam in Sanadome en heb me gespecialiseerd in hydrotherapie voor mensen met orthopedische, neurologische en reumatische klachten. Zeker in het begin kan bewegen in water een goede aanvulling zijn binnen een revalidatietraject.
Bij herstel van blessures kan ik tevens gebruik maken van kinesiotape en het endermologie (LPG) apparaat.
Dit apparaat is uitermate geschikt bij oedeem; verhoogde spierspanning; (verkleefde)littekens en verbeteren van de doorbloeding met daardoor pijnverlichting.

Opleiding: Fysiotherapie en Oedeemtherapie

KNGF

Om kwaliteit te kunnen garanderen zijn de Sanasport Fysiotherapeuten opgenomen in het BIG-register en staan ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) van de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Meer informatie of een afspraak maken?
Tel: 024 – 359 74 00
Email: fysio@sanadome.nl