Team fysiotherapie

Graag stellen wij u voor aan team Fysiotherapie: Orlo, Anjo en Dorien. Bij hen kunt u terecht met vragen en/of klachten die te maken hebben met uw spieren, gewrichten en zenuwen. Maar ook bij overige pijnklachten, longproblemen, spanningsklachten, duizeligheidsproblematiek en problemen met de vochtregulatie staan wij voor u klaar.

Orlo van der Heijden
Orlo van der HeijdenFysiotherapeut
Als fysiotherapeut ben ik ook sportief ingesteld, wat het werken in een sportclub geweldig maakt. En waarom Sanasport? Er is tijd en ruimte individueel met sporters bezig te zijn. Er is voldoende tijd om lichamelijke klachten in een vroeg stadium voor te zijn. Mocht dit niet voldoende zijn of als er al een blessure aanwezig is, is het fijn om concreet met het probleem aan de gang te kunnen.

Naast een waslijst aan sporten die ik beoefend heb richt ik me nu voornamelijk op het fietsen(wielrennen) en hardlopen.

Voor direct contact kunt u WhatsApp gebruiken naar het nr.: 06-38180258

Dorien Arwert
Dorien ArwertFysiotherapeut
Als fysiotherapeut bij Sanasport werk ik nauw samen met zowel mijn collega’s in de fysiotherapie als mijn collega’s in de fitness. Er hangt hier altijd een ontspannen en gezellige sfeer, zonder dat de professionaliteit uit het oog verloren wordt. Daarnaast is het werken bij Sanasport zeer afwisselend. We hebben een uitgebreide fitnesszaal tot onze beschikking, grote behandelruimtes en een ruim oefenbad. Dit alles maakt het werken bij Sanasport erg leuk!

Ikzelf geloof in een aanpak waarbij de cliënt centraal staat. Dit houdt in dat ik samen met de cliënt werk aan een op maat gemaakte behandelprogramma. Uit mijn eigen ervaring is gebleken dat de combinatie van hands-on behandelen en oefentherapie vaak het beste en snelste resultaat geeft. Voor optimaal herstel en resultaat is eigen inzet van de cliënt van belang. Ik vind het belangrijk en leuk om zelf ook sportief bezig te zijn. Ik heb ervaring in verschillende sportbranches, maar op het moment hou ik me vooral bezig met fitness en hardlopen.

Opleiding: Fysiotherapie

Specialisaties: Medical Taping, SFMA, fasciatechnieken, revalidatietherapie

Voor direct contact kunt u mailen naar: dorien.arwert@sanadome.nl
of gebruik maken van WhatsApp: 06-38175815

Anjo Siemes
Anjo SiemesFysiotherapeut
Inmiddels ben ik al ruim 20 jaar werkzaam in Sanadome en heb me gespecialiseerd in hydrotherapie voor mensen met orthopedische, neurologische en reumatische klachten. Zeker in het begin kan bewegen in water een goede aanvulling zijn binnen een revalidatietraject.
Bij herstel van blessures kan ik tevens gebruik maken van kinesiotape en het endermologie (LPG) apparaat.
Dit apparaat is uitermate geschikt bij oedeem; verhoogde spierspanning; (verkleefde)littekens en verbeteren van de doorbloeding met daardoor pijnverlichting.

Opleiding: Fysiotherapie en Oedeemtherapie

KNGF

Om kwaliteit te kunnen garanderen zijn de Sanasport Fysiotherapeuten opgenomen in het BIG-register en staan ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) van de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Meer informatie of een afspraak maken?
Tel: 024 – 359 74 00
Email: fysio@sanadome.nl