Team Sanasport

Sanadome biedt een een uniek samenwerkingsverband tussen sportartsen, fysiotherapeuten en fitnessinstructeurs.

We stellen je hieronder graag voor aan onze medewerkers!

Luuk Arntz

Club manager

Sanasport is een mooie Fitness Health Club waar iedereen terecht kan. De ongedwongen sfeer en de professionele begeleiding staan centraal. Het werken met onze gasten vinden wij allemaal het leukste wat er is. Dit zowel individueel als in een groepsles. Voor ons hechte team is elke individu speciaal. Zelf ben ik een fanatieke voetballer en natuurlijk sport ik ook regelmatig bij Sanasport Health Club.

Opleiding: Met mijn CIOS diploma ben ik helemaal op mijn plaats. Sanadome is een super leuk bedrijf om te werken!

Ties Kos

Assistent Club manager

Tof dat je komt trainen bij Sanasport! Mijn naam is Ties en ben één van de fitnessintructeurs bij Sanasport. Samen gaan wij aan de gang om jouw doelen te bereiken binnen deze populaire fitnessindustrie.

Zelf heb ik de opleiding Sport&Bewegen in Nijmegen gevolgd. Hierin ben ik opgeleid tot Fitness & Health leefstijl coach. Ik heb veel kennis op het gebied van trainingsaanpak en het veranderen van iemand zijn of haar leefstijl. Dagelijks ontwikkel ik mijzelf door veel onderzoek te doen in diverse boeken en speur ik het hele internet rond wat betreft fitness en voeding. Graag zou ik in de toekomst npg cursussen volgen om mijzelf te gaan ontwikkelen tot sportdiëtist.

Naast mijn werkzaamheden bij Sanasport heb ik natuurlijk ook nog hobby’s. Zo doe ik aan krachtraining in de sportschool, ben ik een erg actieve crosser, houd ik van een wandeling en ben ik erg fan van watersporten zoals Waterskiën en wake-boarden. Ook werk ik aan mobiliteit trainingen zodat ik mijzelf en andere daar veel over kan leren.

Laten we samen aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken. Hopelijk tot snel!

Merel van den Berg

Fysiotherapeut

Van kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Hoe het in elkaar zit en allemaal samenwerkt. Maar wat als er problemen zijn met bewegen? Dan is mijn doel en uitdaging om patiënten zo snel mogelijk weer op hun oude en klachtenvrije niveau te brengen. Dit doe ik door de hulpvraag in kaart te brengen en de patiënten daarbij te ondersteunen.

Samen met jouw de doelen behalen, dat is waar ik naar streef. Om de samenwerking optimaal te laten verlopen vind ik wederzijds vertrouwen, motivatie en energie belangrijke punten. Elke klacht zie ik als een nieuwe uitdaging en daarnaast stimuleer ik patiënten graag om actief en gezond te (blijven) leven.

Zelf beoefen ik verschillende sporten zoals mountainbiken, fitness en voetbal.

Laten we deze uitdaging samen aangaan.

Pim van den Broek

Fysiotherapeut

Ik heb een brede interesse in hoe mensen lichamelijk en geestelijk in elkaar steken. Lichaam en geest werken samen om gedurende de dag taken te volbrengen.
Ik vind het leuk om te werken met mensen omdat ieder mens uniek is. Ik zie elke klacht als een nieuwe puzzel die de patiënt en ik gezamenlijk zullen gaan oplossen. Samen werken we naar de opgestelde doelen toe, hoe groot of klein deze dan ook mogen zijn.

Laten we samen de puzzel van jouw klacht oplossen en jouw opgestelde doelen behalen. Ik heb er zin in!

Bruce van Loon

Sportinstructeur

Sanasport is een gezellige sportschool waar een leuke community sfeer hangt. Dit maakt Sanasport uniek. Bij Sanasport kun je sporten voor je ontwikkeling, lekker fit en vitaal te blijven maar ook om te socializen.

Naast mijn werkzaamheden bij Sanasport ben ik actief als voetballer en doe ik ook aan kickboksen.

Opleiding: Ik heb Sport en Bewegen Fitness & Health Leefstijlcoach afgerond en volg momenteel de HBO opleiding Sportkunde op de HAN in Nijmegen. Verder hoop ik daarna nog een Master te kunnen gaan volgen!

Carlijn van Dijk

Sportinstructeur

Als studente Sportkunde vind ik het enorm leuk om mijn passie voor bewegen over te brengen aan leden binnen Sanasport. Bij Sanasport staat persoonlijke interactie en een gezellige sfeer centraal. Ik vind het super leuk om mensen enthousiast te maken voor beweging door middel van groepslessen en individuele aandacht. Bij Sanasport ben ik begonnen als stagiair maar nu ook werkzaam op andere dagen.

Na één jaar Commerciële Economie merkte ik dat stil zitten niks voor mij was. Momenteel zit ik in mijn eerste jaar van de opleiding Sportkunde aan de HAN Sport & Bewegen.

Naast mijn werkzaamheden bij Sanasport ben ik actief als Bootcamptrainer. Ik houd van allerlei outdoor sporten zoals windsurfen, klimmen en fietsen. Een dag niet bewogen is voor mij een dag niet geleefd! Daarnaast houd ik van surfen, snowboarden en turnen. Momenteel houd ik me vooral veel bezig met fitness en krachtraining.

Giovanni Klomp

Sportinstructeur

Bij Sanasport is er erg veel ruimte en tijd voor begeleiding. Denk hierbij aan het sporten in een klein groepje, een grotere groep of alleen/samen met een maatje. Dit is ook een van de redenen waarom het werken bij Sanasport zo leuk is. Veel contact met de klanten en samen werken aan jouw doel. Er is altijd ruimte voor gezelligheid en een praatje tussendoor wat het ook erg sociaal maakt.

Zelf doe ik fanatiek aan krachttraining en ben ik een motorcrosser. Tijdens de opleiding Sport en Bewegen die ik heb gevolgd heb ik veel kennis op gedaan. Maar toch leer je het meest door lekker zelf bezig te zijn!

Ik kijk ernaar uit om jou te helpen met het behalen van jouw doel en samen aan de slag te gaan.

Wie weet tot snel!