Team Sanasport

Sanadome biedt een een uniek samenwerkingsverband tussen sportartsen, fysiotherapeuten en fitnessinstructeurs.

We stellen je hieronder graag voor aan onze medewerkers!

Luuk Arntz

Club manager

Sanasport is een mooie Fitness Health Club waar iedereen terecht kan. De ongedwongen sfeer en de professionele begeleiding staan centraal. Het werken met onze gasten vinden wij allemaal het leukste wat er is. Dit zowel individueel als in een groepsles. Voor ons hechte team is elke individu speciaal. Zelf ben ik een fanatieke voetballer en natuurlijk sport ik ook regelmatig bij Sanasport Health Club.

Opleiding: Met mijn CIOS diploma ben ik helemaal op mijn plaats. Sanadome is een super leuk bedrijf om te werken!

Giovanni Klomp

Assistent Club manager

Bij Sanasport is er erg veel ruimte en tijd voor begeleiding. Denk hierbij aan het sporten in een klein groepje, een grotere groep of alleen/samen met een maatje. Dit is ook een van de redenen waarom het werken bij Sanasport zo leuk is. Veel contact met de klanten en samen werken aan jouw doel. Er is altijd ruimte voor gezelligheid en een praatje tussendoor wat het ook erg sociaal maakt.

Zelf doe ik fanatiek aan krachttraining en ben ik een motorcrosser. Tijdens de opleiding Sport en Bewegen die ik heb gevolgd heb ik veel kennis op gedaan. Maar toch leer je het meest door lekker zelf bezig te zijn!

Ik kijk ernaar uit om jou te helpen met het behalen van jouw doel en samen aan de slag te gaan.

Wie weet tot snel!

Ties Kos

Sportinstructeur

Tof dat je komt trainen bij Sanasport! Mijn naam is Ties en ben één van de fitnessintructeurs bij Sanasport. Samen gaan wij aan de gang om jouw doelen te bereiken binnen deze populaire fitnessindustrie.

Zelf heb ik de opleiding Sport&Bewegen in Nijmegen gevolgd. Hierin ben ik opgeleid tot Fitness & Health leefstijl coach. Ik heb veel kennis op het gebied van trainingsaanpak en het veranderen van iemand zijn of haar leefstijl. Dagelijks ontwikkel ik mijzelf door veel onderzoek te doen in diverse boeken en speur ik het hele internet rond wat betreft fitness en voeding. Graag zou ik in de toekomst npg cursussen volgen om mijzelf te gaan ontwikkelen tot sportdiëtist.

Naast mijn werkzaamheden bij Sanasport heb ik natuurlijk ook nog hobby’s. Zo doe ik aan krachtraining in de sportschool, ben ik een erg actieve crosser, houd ik van een wandeling en ben ik erg fan van watersporten zoals Waterskiën en wake-boarden. Ook werk ik aan mobiliteit trainingen zodat ik mijzelf en andere daar veel over kan leren.

Laten we samen aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken. Hopelijk tot snel!

Merel van den Berg

Fysiotherapeut

Van kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Hoe het in elkaar zit en allemaal samenwerkt. Maar wat als er problemen zijn met bewegen? Dan is mijn doel en uitdaging om patiënten zo snel mogelijk weer op hun oude en klachtenvrije niveau te brengen. Dit doe ik door de hulpvraag in kaart te brengen en de patiënten daarbij te ondersteunen.

Samen met jouw de doelen behalen, dat is waar ik naar streef. Om de samenwerking optimaal te laten verlopen vind ik wederzijds vertrouwen, motivatie en energie belangrijke punten. Elke klacht zie ik als een nieuwe uitdaging en daarnaast stimuleer ik patiënten graag om actief en gezond te (blijven) leven.

Zelf beoefen ik verschillende sporten zoals mountainbiken, fitness en voetbal.

Laten we deze uitdaging samen aangaan.

Pim van den Broek

Fysiotherapeut

Ik heb een brede interesse in hoe mensen lichamelijk en geestelijk in elkaar steken. Lichaam en geest werken samen om gedurende de dag taken te volbrengen.
Ik vind het leuk om te werken met mensen omdat ieder mens uniek is. Ik zie elke klacht als een nieuwe puzzel die de patiënt en ik gezamenlijk zullen gaan oplossen. Samen werken we naar de opgestelde doelen toe, hoe groot of klein deze dan ook mogen zijn.

Laten we samen de puzzel van jouw klacht oplossen en jouw opgestelde doelen behalen. Ik heb er zin in!

Bruce van Loon

Sportinstructeur

Sanasport is een gezellige sportschool waar een leuke community sfeer hangt. Dit maakt Sanasport uniek. Bij Sanasport kun je sporten voor je ontwikkeling, lekker fit en vitaal te blijven maar ook om te socializen.

Naast mijn werkzaamheden bij Sanasport ben ik actief als voetballer en doe ik ook aan kickboksen.

Opleiding: Ik heb Sport en Bewegen Fitness & Health Leefstijlcoach afgerond en volg momenteel de HBO opleiding Sportkunde op de HAN in Nijmegen. Verder hoop ik daarna nog een Master te kunnen gaan volgen!

Romano Klomp

Sportinstructeur

Sinds kort ben ik één van de trainers bij Sanasport. Ik kijk er heel erg naar uit om samen met jullie allen aan de slag te gaan! Ik heb sport en bewegen gedaan op het ROC in Nijmegen en ben eigenlijk altijd wel bezig met sporten. Zelf doe ik aan krachttraining en voetbal, maar ik vind eigenlijk elke sport leuk. Wij gaan samen jouw doelen behalen!

Lewis Menga

Sportinstructeur

Mijn naam is Lewis Menga. Sinds 2018 train en begeleid ik jullie al binnen sanasport. Dit doe ik nog elke keer met veel passie en plezier!

Na het behalen van mijn diploma als Fitness en Health Coördinator op het CIOS in Arnhem, ben ik mijn volgende uitdaging en avontuur op gaan zoeken in de VS, staat Tennessee. Hier heb ik 1,5 jaar op hoog niveau gevoetbald en sport psychologie gestudeerd op de Tennessee Wesleyan university in Athens.

Deze kennis en ervaring wil ik graag met jullie delen binnen de sportschool! Samen werken we aan de doelen die voor jou belangrijk zijn, dit kan zowel fysiek als mentaal zijn. Plan snel een afspraak of schrijf je in voor een groepstraining, dan kunnen we gelijk samen aan de slag! Tot snel bij Sanasport Health Club!

Thera Duenk

Sportinstructeur

Hoi! Mijn naam is Thera. Ik zit in het derde jaar van de opleiding Sportkunde en ik vind het superleuk om wat ik daar leer in de praktijk toe te passen bij Sanasport! Met veel enthousiasme en positiviteit kunnen we samen een stukje fitter worden door middel van gezellige groepslessen of door individueel of met een maatje te trainen.

Naast dat ik bij Sanasport werk, loop ik op dit moment stage bij een fysiotherapiepraktijk, geef ik bootcamp lessen en aerial hoop lessen (een soort circusact). Zelf hou ik van paaldansen, aerial hoop, boulderen, hardlopen en heb ik veel affiniteit met mobiliteits training.

Ik heb heel veel zin om lekker met jullie te gaan bewegen!