Groepslessen Sanasport

Op dit moment verzorgen we een alternatief programma.

Bekijk hier ons aanbod en reserveer

Spinning

Virtueel indoor cycling is calorieën verbranden terwijl je door de meest fantastische virtuele omgevingen fietst. Een intensieve workout voor je hart/longsysteem op leuke en opzwepende muziek. Laat je meenemen op een reis waarbij snelheid en klimmen met weerstand zich afwisselen. Het enthousiasme van de instructeur zal ervoor zorgen dat je niet opgeeft! Wij maken in de spinning groepsles gebruik van group cycling bikes, van het gerenommeerde merk Lifecycle GX.

Pilates

Pilates is een groepsles die vooral gericht is op stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest. Het is een effectieve workout op rustgevende muziek om een soepel en evenwichtig lichaam te krijgen.

Fun aerobics

Fun Aerobics is een mix van bewegen op muziek en lichte kracht oefeningen. Het is heel makkelijk in te stappen op elk niveau. Daarnaast zorgen de vrolijke muziek en leuke oefeningen voor heel veel fun!

Synrgy 360XL

Synrgy360 zorgt voor een inspirerende fitnesservaring in groepsverband. We kunnen eindeloos variëren met oefeningen wat iedere les weer een leuke uitdaging biedt. Op een piepsysteem ga je met de klok mee naar de volgende oefening. We maken onderscheid tussen een basic die gericht is op algehele conditie, vetverbranding, flexibiliteit/lenigheid/balans en op kracht.

Bootcamp

Een spierversterkende en conditionele training in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnesstrainer. Het doel is om kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Als het lekker weer is gaan we naar buiten!

Buikspieren

Een intensieve training voor je core (buiken rug). Het is een leuke aanvulling op je training. Omdat je het in groepsverband doet geeft dat net even een extra motivatie om iets meer te geven.

Body pump

Bodypump is een groepsfitnessprogramma dat is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zo veel mogelijk calorieën te verbranden. Alle grote spiergroepen komen daarbij aan bod. Denk aan Armen, benen, buik, rug, schouders en billen.