Per 1 april 2014 opent Sanadome de deuren van Sanasport Health Club. Zeven dagen per week fitness met ruime openingstijden en altijd sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut of deskundig fitnessinstructeur. Oftewel sporten op een verantwoorde manier, zowel individueel als in groepsverband met als resultaat vitaal worden of blijven.

 

De nieuwste fitnessapparatuur 
Sanasport Health Club in Sanadome heeft een volledig geklimatiseerde sportzaal met de nieuwste fitnessapparatuur van Life Fitness, waaronder de Synergy360XL. Bijzonder is dat ook de atleten op de Olympische Winterspelen 2014 in Sochi deze apparatuur gebruikten. Sanasport Health Club biedt een compleet aanbod in fitness, groepslessen, fysiotherapie en spinning. Op de indoor cycling kan de sporter zelfs virtueel de Tourmalet omhoog fietsen, ieder in zijn eigen tempo.

 

Professionele en persoonlijke begeleiding
Bij Sanasport Health Club ligt de nadruk op het sporten in een vriendelijke en ontspannen omgeving. De sporters krijgen begeleiding van een fysiotherapeut of een deskundige fitnessinstructeur die kijkt naar uw persoonlijke doelstellingen. Naast individueel sporten is er een ruim aanbod van groepslessen. Voor een uitgebreid sportmedisch onderzoek werkt Sanadome samen met de CWZ Sportgeneeskunde.

 

Fysiotherapie & hydrotherapie 
Al ruim 15 jaar biedt Sanadome fysiotherapie met hydrotherapie als specialisatie. Bij hydrotherapie oefent men in het warme thermaal water (33°C en 130 cm diepte). Door de opwaartse druk van het water neemt de belasting af en kan men oefenen zonder dat spieren of gewrichten overbelast worden (o.a. bij reuma, fibromyalgie, artrose of chronische pijn). Per 1 april wordt ook de sportzaal van Sanasport Health Club gebruikt voor één op één fysiotherapie.

 

Alles onder één dak 
Met de opening van Sanasport Health Club heeft Sanadome naast een viersterren hotel, beauty & wellness, thermen, shops en restaurants nu ook sportfaciliteiten. De recreatieve én actieve gasten vinden alles onder één dak.

 

Ruime openingstijden
Sporten kan van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 15.00 uur. Het parkeren is voor de Sanasport Health Club abbonementhouder gratis en tegen een gereduceerd tarief kan de abonnementhouder gebruik maken van de beauty- en thermen-faciliteiten.

 

Gratis inschrijven tot 1 april 2014
Bij inschrijving voor 1 april 2014 betaalt u geen intake-kosten (t.w.v. € 36,00) en krijgt u een Sanasport Health Club-bidon cadeau. Kijk voor meer informatie over Sanasport Health Club op https://sanasport-fitness-nijmegen.nl/