Groepslessen

Het is mogelijk om gratis mee te doen aan verschillende groepslessen. Reserveren is verplicht en kan via de Sanasport app.

Hoe kan ik een groepsles reserveren?

Leden
1. Via de Sanasport App – kies rooster.
2. Via sanasport.virtuagym.com.
3. Bel met 024 – 359 7400.

We helpen je graag bij het aanmaken van je account!

Hotelgasten
1.
Reserveren kan alleen ter plaatse en op basis van beschikbaarheid.

Uitleg groepslessen

HIIT / Conditie

Oefeningen gericht op je uithoudingsvermogen. Samen met andere sporters en de trainer ga je de uitdaging aan om een uur lang vol ertegen aan te gaan. Je kunt zelf het tempo bepalen, zo is de les voor iedereen goed te doen. Kom en doe mee met onze HIIT / conditieles!

Pilates

Pilates is een groepsles die vooral gericht is op stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest. Het is een effectieve workout op rustgevende muziek om een soepel en evenwichtig lichaam te krijgen. Kom en doe mee met onze pilatesles!

Body Power / Kracht

Krachttraining voor het gehele lichaam, met je eigen lichaamsgewicht of met dumbells of losse gewichten en halters. Deze les is vooral gericht op krachtsopbouw maar kan geheel aangepast worden aan je eigen niveau. Kom en doe mee met onze body power / krachtles!

Bootcamp

Les waarbij de omgeving en je eigen lichaam voornamelijk gebruikt worden. Elke les is weer anders en zal je verassen. Laat je meeslepen in deze zeer intensieve work-out. Kom en doe mee met onze bootcamples!

Buik en rug

Een kwartier matig intensieve buik oefeningen afgewisseld met stretch oefeningen en een kwartier matig intensieve rug oefeningen afgewisseld met stretch oefeningen. Kom en doe mee met onze buik en rug les!

Buik en rug intensief

Een kwartier intensieve buik oefeningen en een kwartier intensieve rug oefeningen. Kom en doe mee met onze buik en rug intensief les!

Spinning

Stap op de fiets en laat het zweet maar stromen! Onze energieke spinninglessen zijn de perfecte manier om je conditie te verbeteren en calorieën te verbranden. Met opzwepende muziek en motiverende instructeurs, zul je jezelf tot het uiterste pushen terwijl je geniet van een geweldige groepssfeer. Kom en doe mee met onze spinningles!

Small Group Boks training

Doe mee en voel de kracht van een boksles voor maximaal 4 personen (vol=vol)! Onze bokslessen zijn een geweldige manier om jezelf uit te dagen, je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren, en tegelijkertijd plezier te hebben met een kleine groep medesporters. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je de juiste technieken, verbeter je je conditie en krijg je een boost van zelfvertrouwen. Kom en doe mee met onze boksles!

Stretch les

Kom tot rust en laat alle spanning los tijdens onze heerlijke stretch les. In deze les focussen we op het strekken van je spieren, het verbeteren van je flexibiliteit en het bevorderen van ontspanning. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je verschillende stretchtechnieken die je helpen om stress te verminderen en je lichaam soepel en ontspannen te houden. Kom en doe mee met onze ontspannende stretchles!

Alle groepslessen zijn vanaf 16+

Benieuwd naar onze verschillende groepslessen? Je bent van harte welkom om een proefles mee te doen!
Meld je aan via de website, of bel naar 024 – 359 74 00