Het 6 weken programma

Ga met ons de uitdaging aan om binnen 6 weken weer volledig zelfredzaam te worden of eindelijk van uw (sport)blessure af te komen. Bij ons staat persoonlijke aandacht en resultaat voorop. Het programma start met een fysiotherapie intake. Hierbij wordt er een zo volledig mogelijk beeld van uw klacht in kaart gebracht. Op basis daarvan stellen we samen met u een behandelplan op van 6 weken. Gedurende de gekozen periode komt u meerdere keren per week bij Sanasport werken aan uw herstel. Hierbij bent u zowel onder fysiotherapeutische behandeling als onder begeleiding van fitnessinstructeurs.

Tijdens dit traject is het mogelijk om gebruik te maken van alle luxe faciliteiten die Sanadome te bieden heeft. Oefentherapie in de moderne sportzaal van Sanasport Health Club, behandelingen in onze ruime behandelkamers en indien nodig, hydrotherapie in het thermaal bad.

Prijzen
Bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan worden de behandelingen (deels) vergoed. U bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van het aantal behandelingen die vergoed worden uit uw (aanvullende) verzekering. Daarnaast vragen we van iedere cliënt een eigen bijdrage. Deze is afhankelijk van meerdere factoren. bespreek de mogelijkheden met de behandelend therapeut.

 

 
Maak een afspraak