Reumatische klachten

Effectieve behandelmethodes.

Mensen met reuma hebben vaak last van pijnlijke spieren en gewrichten. Verschillende vormen van beweging kunnen baat hebben bij de klachten die gepaard gaan met reuma. Bij Sanasport Health Club bieden wij een gedoseerd sportprogramma aan onder begeleiding van een fysiotherapeut, aangepast op uw klachten.

Het is een combinatie van oefeningen gericht op coördinatie, mobiliteit en kracht. Een deel van de oefeningen vindt plaats in onze sportzaal en een deel in het ons thermaal bad van 33°C. Het warme water werkt ontspannend op de spieren en zorgt ervoor dat u uw gewrichten onbelast en zonder pijn kunt bewegen.

Programma’s bij Sanasport:
Onderstaand aanbod is speciaal samengesteld voor mensen met een reumatische aandoening zoals reumatoïde artritis, de ziekte van Bechterew, artrose en fibromyalgie. Het programma kan een waardevolle aanvulling zijn op de reguliere behandeltrajecten voor mensen met chronische klachten. Om gebruik te maken van onderstaande pakket is ADL zelfstandigheid (activiteiten dagelijks leven) vereist.

1 | Reuma fysiotherapie
(in groepsverband)

Data: Elke maandagochtend 10.00-11.30 uur & elke vrijdagmiddag 15.00-16.30 uur.
U kunt op elk gewenst moment instromen in de groep.

2 | Lidmaatschap
Sanasport Health Club

Maak een afspraak of voor meer informatie:
Tel: 024 – 359 74 00
Email: info@sanasport.nl

Heeft u een voorkeur voor een dag of tijdstip neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.