Altijd deskundige begeleiding aanwezig, Sportinstructeurs en/of Fysiotherapeuten.

Persoonlijke en gezellige sfeer 

Persoonlijke begeleiding

Wij hechten veel waarde aan een goede begeleiding. Een deskundig fysiotherapeut of gediplomeerd fitness-instructeur is altijd in de sportzaal aanwezig. Dankzij de aanwezigheid van professionele begeleiding, kunt u eenvoudig vragen stellen en indien gewenst samen uw trainings-programma bespreken. Hierdoor kunt u resultaat gerichter uw doelstellingen nastreven.

Naast individuele aandacht tijdens de intake, krijgt u ook 1 a 2 begeleidingslessen voor de opstart van het programma, mocht er meer uitleg nodig zijn kan u ten alle tijden extra begeleidingslessen afspreken. Tevens kunt u de FMS of weging opnieuw doen.

Sanasport Health Club is uitgerust met de nieuwste cardio en kracht apparatuur van Life Fitness, marktleider op het gebied van fitnessapparatuur. De sportzaal is verdeeld in verschillende zones waar sporters van alle leeftijden en uiteenlopende doelen kunnen sporten. U kunt deelnemen aan diverse groepslessen, welke gratis worden aangeboden.

Abonnementen

Intake Sanasport

Alle nieuwe leden krijgen na inschrijving een intake. Een intake duurt ±60 minuten en hierin komen de volgende zaken aan bod:

• Vragenlijsten worden ingevuld en doelstellingen worden besproken
• 1 extra les onder begeleiding
• FMS-screening (functional movement system)

Voor extra informatie over de FMS test klik hier, de test geeft inzicht aan de trainers en maakt een gezond beweegprogramma mogelijk.

• Persoonlijk sportplan op maat
• U krijgt uitleg van de apparatuur en oefeningen
• Op verzoek is een 2e FMS screening of schema mogelijk

Het tussentijds bijstellen van uw trainingsschema is inbegrepen in het abonnement.

Inschrijven

Groepslessen & Fitness

• Reserveren voor alle groepslessen en het gebruik van de fitness-zaal is verplicht.
• Reserveren kan steeds 2 weken vooruit.
• Een groepsles duurt ongeveer 50 minuten.
• De groepslessen kennen een maximum aantal deelnemers.
• Bij een te klein aantal deelnemers kan het zijn dat groepen samengevoegd worden.
• De lessen zijn zo samengesteld dat iedereen kan meedoen, ongeacht je niveau.
• Kinderen van 12 t/m 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Bereid je goed voor!
• Pas je kleding aan op je outdoor les, de buitentemperatuur en de weersomstandigheden.
• Houd er rekening mee dat de ondergrond buiten ongelijk kan zijn, draag goede sportschoenen.
• Het is verplicht om je eigen handdoek en bidon mee te brengen.

Voor en na de les
• Deelnemers melden zich 5 minuten voor aanvang van een outdoor groepsles in lounge van Sanasport.
• Volg de instructeur naar buiten via de aangegeven looproutes.
• Alle materialen die je tijdens het sporten hebt gebruikt dien je schoon te maken. Dit geldt ook voor alle apparatuur in de fitness-zaal.
• Gezamenlijk zorgen we ervoor dat alle materialen weer op zijn plaats komen.

Groepslessen

Team Sanasport

Wij stellen u graag voor aan onze medewerkers

Joost Joosten
Joost JoostenClub Manager
Sanasport is een gezellige club waar in ongedwongen sfeer en onder professionele begeleiding gesport kan worden. Iedereen is bij ons welkom om eens een proefles te nemen! Zelf ben ik naast 2x in de week fitness, actief als trainer van Volleybalvereniging Activia hier ben ik coach van de dames in de Topdivisie.

Opleiding: Cios Arnhem waar ik als richting Fitness & Health management gevolgd heb. Tevens heb ik nog een cursus sportmanagement aan de HAN te Nijmegen gevolgd.

Luuk Arntz
Luuk ArntzAssistent Club Manager
Sanasport is een mooie Fitness Health Club waar iedereen terecht kan. De ongedwongen sfeer en de professionele begeleiding staan centraal. Het werken met onze gasten vinden wij allemaal het leukste wat er is. Dit zowel individueel als in een groepsles. Voor ons hechte team is elke individu speciaal. Zelf ben ik een fanatieke voetballer. Natuurlijk sport ik ook regelmatig bij de Sanasport Health Club.

Opleiding: Met mijn CIOS diploma ben ik helemaal op mijn plaats. Sanadome is een super leuk bedrijf om te werken!

Maaike van Meteren
Maaike van MeterenSportinstructeur
Sanasport Health club is een sportschool met een prettige en huiselijke sfeer. Naast dat het gezellig is, is professionaliteit even belangrijk om iedereen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. In mijn vrije tijd fitness en zwem ik graag.

Opleiding: Ik ben in het bezit van de diploma Fitness health en heb extra vakken gevolgd zoals bewegen op muziek, zelfverdediging en zwem abc. Overige diploma’s/certificaten: Pilates, freestyle spinning Aalo & EHBO en reanimatie

Jelte Arts
Jelte ArtsSportinstructeur
Bij Sanasport werken is leuk omdat er verschillende leeftijdsgroepen rondlopen. Mede hierdoor is de sfeer erg fijn. Het leukste vind ik de sporters begeleiden en samen het gestelde doel bereiken. Naast mijn werk voetbal ik graag en ben ik bezig met fitnessen.

Opleiding: Ik heb de diploma sport en bewegen behaald aan de ROC in Nijmegen.

Fleur Frielink
Fleur FrielinkSportinstructeur
Sanasport is een erg fijne plek om te werken. Dit komt doordat er een fijne sfeer aanwezig is tussen de sporters en de instructeurs. Als intructeur hebben wij voldoende tijd voor de mensen en kunnen wij persoonlijke aandacht geven. Hierdoor zijn wij beter in staat om persoonlijke doelen te behalen. Dit zorgt ervoor dat de band tussen een sporter en instructeur erg goed is.

Opleiding: Ik heb de opleiding Sport en bewegen afgerond en zit moment in mijn eerste jaar Fysiotherapie.

Erik-Jan van Thull
Erik-Jan van ThullSportinstructeur
Los van de rustige, hygiënische en professionele werkomgeving bij Sanasport spreekt het mij aan dat leden niet worden gezien als een nummer. We doen er alles aan om de klant op een prettige en persoonlijke wijze te helpen naar hun fysieke doelstelling(en). De reden waarom ik het belangrijk vind de klant te leren kennen, is omdat ieder individu een andere manier van begeleiding nodig heeft om succesbeleving te ervaren. De voltijd studie ‘Toegepaste psychologie’ die ik volg naast werk helpt mij hierbij!

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden om ervaringsdeskundig te worden en te werken aan mijn eigen fysieke doelstellingen. Daarnaast vind ik ontspanning erg belangrijk, wat zich voor mij uit in een avondje netflixen of de stad in te gaan!

Opleidingen: Sport en bewegingscoördinator, Psychologie (huidig)
Cursussen: Fitnesstrainer A, Personal trainer business, Leefstijlcoach anno 2019.