Fitness

Persoonlijke begeleiding

Wij hechten veel waarde aan een goede begeleiding. Er is altijd een sportprofessional aanwezig in de zaal waarbij je terecht kan voor vragen of andere zaken. Ons team biedt individuele aandacht voor elke sporter. Samen gaan we voor een gezonder en gelukkiger leven!

Abonnementen

Intake Sanasport

Iedere sporter krijgt een intake die bestaat uit basismetingen, een fietstest en een Functional Movement System screening. Op basis van de resultaten van de testen, jouw eigen doelstelling en medische achtergrond wordt er een persoonlijk trainingsschema gemaakt. Daarna worden er twee persoonlijke trainingen ingepland. Hierdoor weet je precies waar je aan kan werken.

Inschrijven

Groepslessen & Fitness

Sanasport Health Club is uitgerust met de nieuwste cardio en kracht apparatuur van Life Fitness, marktleider op het gebied van fitnessapparatuur. De sportzaal is verdeeld in verschillende zones waar sporters van alle leeftijden en uiteenlopende doelen kunnen sporten.

Je kan deelnemen aan diverse gratis groepslessen. Reserveren is verplicht en kan via de Sanasport app.

• Reserveren kan twee weken vooruit
• Een groepsles duurt ongeveer 50 minuten
• Een maximum aantal deelnemers
• Bij een te klein aantal deelnemers kan het zijn dat groepen samengevoegd worden
• Kinderen van 12 t/m 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene                                                                                                                                                            • Het is verplicht om je eigen handdoek en bidon mee te brengen

Voor en na de les
• Deelnemers melden zich 5 minuten voor aanvang van een outdoor groepsles in lounge van Sanasport
• Volg de instructeur naar buiten via de aangegeven looproutes
• Alle materialen die je tijdens het sporten hebt gebruikt dien je schoon te maken. Dit geldt ook voor alle apparatuur in de fitness-zaal
• Gezamenlijk zorgen we ervoor dat alle materialen weer op zijn plaats komen

Groepslessen

Team Sanasport

Wij stellen je graag voor aan onze medewerkers

Luuk Arntz
Luuk ArntzClub Manager
Sanasport is een mooie Fitness Health Club waar iedereen terecht kan. De ongedwongen sfeer en de professionele begeleiding staan centraal. Het werken met onze gasten vinden wij allemaal het leukste wat er is. Dit zowel individueel als in een groepsles. Voor ons hechte team is elke individu speciaal. Zelf ben ik een fanatieke voetballer. Natuurlijk sport ik ook regelmatig bij de Sanasport Health Club.

Opleiding: Met mijn CIOS diploma ben ik helemaal op mijn plaats. Sanadome is een super leuk bedrijf om te werken!

Jelte Arts
Jelte ArtsAssistent Manager
Bij Sanasport werken is leuk omdat er verschillende leeftijdsgroepen rondlopen. Mede hierdoor is de sfeer erg fijn. Het leukste vind ik de sporters begeleiden en samen het gestelde doel bereiken. Naast mijn werk voetbal ik graag en ben ik bezig met fitnessen.

Opleiding: Ik heb de diploma sport en bewegen behaald aan de ROC in Nijmegen.

Mike Houben
Mike HoubenSportinstructeur
Sanasport is een erg leuke plek om te werken omdat er een gezellige sfeer hangt, mede door de fijne omgang tussen de sporters en de instructeurs. Groepslessen, persoonlijke begeleiding en voeding vind ik het meest interessant. Om deze reden wil ik mij verder gaan specialiseren in voeding. Tot mijn 20e heb ik altijd gevoetbald maar sindsdien houd ik mij graag bezig met fitnessen.

Opleiding: Ik heb de opleiding VeVa (vooropleiding leger) afgerond maar besefte al vrij snel dat ik mijzelf wilde ontwikkelen tot een sportinstructeur. Toen heb ik de keuze gemaakt om naar het CIOS te gaan in Arnhem, waar ik ben afgestudeerd als Fitness & Health Coördinator.

Bruce van Loon
Bruce van LoonSportinstructeur
Sanasport is een gezellige sportschool waar een leuke community sfeer hangt en dat maakt Sanasport uniek. Je kan er voor je ontwikkeling sporten, maar ook om lekker fit en vitaal te blijven en niet te vergeten te socializen. Naast het werkzaam zijn bij Sanasport ben ik actief als voetballer en doe ik ook aan kickboksen.

Opleiding: Ik heb Sport en Bewegen Fitness & Health Leefstijlcoach afgerond en volg momenteel de HBO opleiding Sportkunde op de HAN in Nijmegen. Verder hoop ik daarna nog een Master te kunnen gaan volgen!

Merel van den Berg
Merel van den BergFysiotherapeut
Van kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Hoe het in elkaar zit en allemaal samenwerkt. Maar wat als er problemen zijn met bewegen? Dan is mijn doel en uitdaging om patiënten zo snel mogelijk weer op hun oude en klachtenvrije niveau te brengen. Dit doe ik door de hulpvraag in kaart te brengen en de patiënten daarbij te ondersteunen.

Samen met jouw de doelen behalen, dat is waar ik naar streef. Om de samenwerking optimaal te laten verlopen vind ik wederzijds vertrouwen, motivatie en energie belangrijke punten. Elke klacht zie ik als een nieuwe uitdaging en daarnaast stimuleer ik patiënten graag om actief en gezond te (blijven) leven. Zelf beoefen ik verschillende sporten zoals mountainbiken, fitness en voetbal.

Laten we deze uitdaging samen aangaan.

Wouter Scheepers
Wouter ScheepersFysiotherapeut
Bij Sanasport staat er een team van trainers en fysio’s klaar die samen zorgen voor een leuke en professionele sfeer. Door deze samenwerking worden blessures voorkomen of met een actieve aanpak opgelost. Iets waar ik zelf ook graag mee bezig ben!

Ik ben opgeleid tot bewegingsagoog en fysiotherapeut. Dit houdt in dat ik sport en bewegen combineer met fysiotherapie om zo een succesvolle behandeling neer te zetten. Door mijn ervaring als bewegingsagoog en interesse in de persoon achter de klacht probeer ik samen met u te werken aan een spoedig herstel. Zonder recidieven.

Ik ben zelf ook graag sportief bezig, ik houd van allerlei sporten zoals surfen, snowboarden en turnen maar hou me momenteel vooral bezig met fitness en krachttraining.

Carlijn van Dijk
Carlijn van DijkSportinstructeur
Als studente Sportkunde vind ik het enorm leuk om mijn passie voor bewegen over te brengen aan leden binnen Sanasport. Bij Sanasport staat persoonlijke interactie en een gezellige sfeer centraal. Ik vind het super leuk om mensen enthousiast te maken voor beweging door middel van groepslessen en individuele aandacht. Bij Sanasport ben ik begonnen als stagiair maar nu ook werkzaam op andere dagen.

Na een jaar Commerciële Economie, merkte ik dat stil zitten niks voor mij was. Momenteel zit ik in mijn eerste jaar van de opleiding Sportkunde aan de HAN Sport & Bewegen.

Naast mijn werkzaamheden bij Sanasport ben ik actief als Bootcamptrainer en sport ik graag zelf. Ik houd van allerlei outdoorsporten zoals Windsurfen, klimmen en fietsen. Een dag niet bewogen is voor mij een dag niet geleefd!”

Ik ben opgeleid tot bewegingsagoog en fysiotherapeut. Dit houdt in dat ik sport en bewegen combineer met fysiotherapie om zo een succesvolle behandeling neer te zetten. Door mijn ervaring als bewegingsagoog en interesse in de persoon achter de klacht probeer ik samen met u te werken aan een spoedig herstel. Zonder recidieven.

Ik ben zelf ook graag sportief bezig, ik houd van allerlei sporten zoals surfen, snowboarden en turnen maar hou me momenteel vooral bezig met fitness en krachttraining.