Fitness

Persoonlijke begeleiding

Wij hechten veel waarde aan een goede begeleiding. Een deskundig fysiotherapeut of gediplomeerd fitness-instructeur is altijd in de sportzaal aanwezig. Dankzij de aanwezigheid van professionele begeleiding, kunt u eenvoudig vragen stellen en indien gewenst samen uw trainings-programma bespreken. Hierdoor kunt u resultaat gerichter uw doelstellingen nastreven.

Sanasport Health Club is uitgerust met de nieuwste cardio en kracht apparatuur van Life Fitness, marktleider op het gebied van fitnessapparatuur. De sportzaal is verdeeld in verschillende zones waar sporters van alle leeftijden en uiteenlopende doelen kunnen sporten. U kunt deelnemen aan diverse groepslessen, welke gratis worden aangeboden.

Inschrijven fitness
Abonnementen
Openingstijden & prijzen

Eenmalige intake

Alle nieuwe leden krijgen na inschrijving een intake. Een intake duurt ±60 minuten en hierin komen de volgende zaken aan bod:

• Vragenlijsten worden ingevuld en doelstellingen worden besproken
• Gratis: 3x personal training (45 minuten)
• FMS-screening (functional movement system)
• Persoonlijk sportplan op maat
• U krijgt uitleg van de apparatuur en oefeningen
• Op verzoek is een 2e FMS screening of schema mogelijk

Het tussentijds bijstellen van uw trainingsschema is inbegrepen in het abonnement.

Voor informatie kunt u contact met ons opnemen

Telefonisch: 024-3597400 of via info@sanasport.nl

Team Sanasport

Wij stellen u graag voor aan onze medewerkers

Joost Joosten
Joost JoostenClub Manager
Sanasport is een gezellige club waar in ongedwongen sfeer en onder professionele begeleiding gesport kan worden. Iedereen is bij ons welkom om eens een proefles te nemen! Zelf ben ik naast 2x in de week fitness, actief als trainer van Volleybalvereniging Activia hier ben ik coach van de dames in de Topdivisie.

Opleiding: Cios Arnhem waar ik als richting Fitness & Health management gevolgd heb. Tevens heb ik nog een cursus sportmanagement aan de HAN te Nijmegen gevolgd.

Luuk Arntz
Luuk ArntzAssistent Club Manager
Sanasport is een mooie Fitness Health Club waar iedereen terecht kan. De ongedwongen sfeer en de professionele begeleiding staan centraal. Het werken met onze gasten vinden wij allemaal het leukste wat er is. Dit zowel individueel als in een groepsles. Voor ons hechte team is elke individu speciaal. Zelf ben ik een fanatieke voetballer. Natuurlijk sport ik ook regelmatig bij de Sanasport Health Club.

Opleiding: Met mijn CIOS diploma ben ik helemaal op mijn plaats. Sanadome is een super leuk bedrijf om te werken!

Maaike van Meteren
Maaike van MeterenSportinstructeur
Sanasport Health club is een sportschool met een prettige en huiselijke sfeer. Naast dat het gezellig is, is professionaliteit even belangrijk om iedereen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. In mijn vrije tijd fitness en zwem ik graag.

Opleiding: Ik ben in het bezit van de diploma Fitness health en heb extra vakken gevolgd zoals bewegen op muziek, zelfverdediging en zwem abc. Overige diploma’s/certificaten: Pilates, freestyle spinning Aalo & EHBO en reanimatie

Jelte Arts
Jelte ArtsSportinstructeur
Bij Sanasport werken is leuk omdat er verschillende leeftijdsgroepen rondlopen. Mede hierdoor is de sfeer erg fijn. Het leukste vind ik de sporters begeleiden en samen het gestelde doel bereiken. Naast mijn werk voetbal ik graag en ben ik bezig met fitnessen.

Opleiding: Ik heb de diploma sport en bewegen behaald aan de ROC in Nijmegen.

Fleur Frielink
Fleur FrielinkSportinstructeur
Sanasport is een erg fijne plek om te werken. Dit komt doordat er een fijne sfeer aanwezig is tussen de sporters en de instructeurs. Als intructeur hebben wij voldoende tijd voor de mensen en kunnen wij persoonlijke aandacht geven. Hierdoor zijn wij beter in staat om persoonlijke doelen te behalen. Dit zorgt ervoor dat de band tussen een sporter en instructeur erg goed is.

Opleiding: Ik heb de opleiding Sport en bewegen afgerond en zit moment in mijn eerste jaar Fysiotherapie.

Erik-Jan van Thull
Erik-Jan van ThullSportinstructeur