Fitness

Je bent van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking.  Ervaar de sfeer, bekijk de zaal en apparatuur en maak kennis met de fitnessinstructeurs.

Persoonlijke begeleiding

Sanasport Health Club is een sportclub die individuele aandacht biedt voor elke sporter. Het maakt niet uit of je een beginnende of ervaren sporter bent, iedereen kan er aan de slag. Er is altijd een fitnessinstructeur aanwezig die beschikt over veel sportkennis. We hechten veel waarde aan goede begeleiding. Daarnaast is de zaal uitgerust met de nieuwste cardio en kracht apparatuur van Life Fitness, marktleider op het gebied van fitnessapparatuur.

Starten met een plan

Lijkt het je wat en wil je starten? Dan begin je met een intake die bestaat uit basismetingen, een fietstest en een Functional Movement System screening. Op basis van de resultaten van de testen, jouw eigen doelstelling en medische achtergrond wordt er een persoonlijk trainingsschema gemaakt. Daarna worden er twee persoonlijke trainingen ingepland. Hierdoor weet je precies waar je aan kunt werken.

Locatie

In de bosrijke omgeving van Nijmegen ligt Sanadome Hotel & Spa Nijmegen. Sanasport Health club ligt in Sanadome en is te vinden op de eerste verdieping. De rust en het natuurlijke van de omgeving komt ook terug in de sportclub. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en je kunt uitkijken op de prachtige bomen.

✓ ruim en licht
Life Fitness apparatuur
✓ synergy
✓ spinningzaal

Groepslessen

Naast lekker je eigen gang gaan, is het ook mogelijk om gratis mee te doen aan verschillende groepslessen. Reserveren is verplicht en kan via de Sanasport app.