Fitness

Persoonlijke begeleiding

Wij hechten veel waarde aan een goede begeleiding. Er is altijd een sportprofessional aanwezig in de zaal waarbij je terecht kan voor vragen of andere zaken. Ons team biedt individuele aandacht voor elke sporter. Samen gaan we voor een gezonder en gelukkiger leven!

Intake Sanasport

Iedere sporter krijgt een intake die bestaat uit basismetingen, een fietstest en een Functional Movement System screening. Op basis van de resultaten van de testen, jouw eigen doelstelling en medische achtergrond wordt er een persoonlijk trainingsschema gemaakt. Daarna worden er twee persoonlijke trainingen ingepland. Hierdoor weet je precies waar je aan kan werken.

Groepslessen & Fitness

Sanasport Health Club is uitgerust met de nieuwste cardio en kracht apparatuur van Life Fitness, marktleider op het gebied van fitnessapparatuur. De sportzaal is verdeeld in verschillende zones waar sporters van alle leeftijden en uiteenlopende doelen kunnen sporten.

Je kan deelnemen aan diverse gratis groepslessen. Reserveren is verplicht en kan via de Sanasport app.

• Reserveren kan twee weken vooruit
• Een groepsles duurt ongeveer 50 minuten
• Een maximum aantal deelnemers
• Bij een te klein aantal deelnemers kan het zijn dat groepen samengevoegd worden
• Kinderen van 12 t/m 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene                                                                                                                                                            • Het is verplicht om je eigen handdoek en bidon mee te brengen

Voor en na de les
• Deelnemers melden zich 5 minuten voor aanvang van een outdoor groepsles in lounge van Sanasport
• Volg de instructeur naar buiten via de aangegeven looproutes
• Alle materialen die je tijdens het sporten hebt gebruikt dien je schoon te maken. Dit geldt ook voor alle apparatuur in de fitness-zaal
• Gezamenlijk zorgen we ervoor dat alle materialen weer op zijn plaats komen

Team Sanasport

Wij stellen je graag voor aan onze medewerkers

Luuk Arntz
Luuk ArntzClub Manager
Sanasport is een mooie Fitness Health Club waar iedereen terecht kan. De ongedwongen sfeer en de professionele begeleiding staan centraal. Het werken met onze gasten vinden wij allemaal het leukste wat er is. Dit zowel individueel als in een groepsles. Voor ons hechte team is elke individu speciaal. Zelf ben ik een fanatieke voetballer. Natuurlijk sport ik ook regelmatig bij de Sanasport Health Club.

Opleiding: Met mijn CIOS diploma ben ik helemaal op mijn plaats. Sanadome is een super leuk bedrijf om te werken!

Merel van den Berg
Merel van den BergFysiotherapeut
Van kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Hoe het in elkaar zit en allemaal samenwerkt. Maar wat als er problemen zijn met bewegen? Dan is mijn doel en uitdaging om patiënten zo snel mogelijk weer op hun oude en klachtenvrije niveau te brengen. Dit doe ik door de hulpvraag in kaart te brengen en de patiënten daarbij te ondersteunen.

Samen met jouw de doelen behalen, dat is waar ik naar streef. Om de samenwerking optimaal te laten verlopen vind ik wederzijds vertrouwen, motivatie en energie belangrijke punten. Elke klacht zie ik als een nieuwe uitdaging en daarnaast stimuleer ik patiënten graag om actief en gezond te (blijven) leven. Zelf beoefen ik verschillende sporten zoals mountainbiken, fitness en voetbal.

Laten we deze uitdaging samen aangaan.

Pim van den Broek
Pim van den BroekFysiotherapeut
Ik heb een brede interesse in hoe mensen lichamelijk en geestelijk in elkaar steken. Lichaam en geest werken samen om gedurende de dag taken te volbrengen.
Ik vind het leuk om te werken met mensen, omdat ieder mens uniek is. Ik zie elke klacht als een nieuwe puzzel die de patiënt en ik gezamenlijk zullen gaan oplossen. Samen werken we naar de opgestelde doelen toe, hoe groot of klein deze dan ook mogen zijn.

Laten we samen de puzzel van jouw klacht oplossen en jouw opgestelde doelen behalen! Ik heb er zin in!

Bruce van Loon
Bruce van LoonSportinstructeur
Sanasport is een gezellige sportschool waar een leuke community sfeer hangt en dat maakt Sanasport uniek. Je kan er voor je ontwikkeling sporten, maar ook om lekker fit en vitaal te blijven en niet te vergeten te socializen. Naast het werkzaam zijn bij Sanasport ben ik actief als voetballer en doe ik ook aan kickboksen.

Opleiding: Ik heb Sport en Bewegen Fitness & Health Leefstijlcoach afgerond en volg momenteel de HBO opleiding Sportkunde op de HAN in Nijmegen. Verder hoop ik daarna nog een Master te kunnen gaan volgen!

Carlijn van Dijk
Carlijn van DijkSportinstructeur
Als studente Sportkunde vind ik het enorm leuk om mijn passie voor bewegen over te brengen aan leden binnen Sanasport. Bij Sanasport staat persoonlijke interactie en een gezellige sfeer centraal. Ik vind het super leuk om mensen enthousiast te maken voor beweging door middel van groepslessen en individuele aandacht. Bij Sanasport ben ik begonnen als stagiair maar nu ook werkzaam op andere dagen.

Na een jaar Commerciële Economie, merkte ik dat stil zitten niks voor mij was. Momenteel zit ik in mijn eerste jaar van de opleiding Sportkunde aan de HAN Sport & Bewegen.

Naast mijn werkzaamheden bij Sanasport ben ik actief als Bootcamptrainer en sport ik graag zelf. Ik houd van allerlei outdoorsporten zoals Windsurfen, klimmen en fietsen. Een dag niet bewogen is voor mij een dag niet geleefd!”

Ik ben zelf ook graag sportief bezig, ik houd van allerlei sporten zoals surfen, snowboarden en turnen maar hou me momenteel vooral bezig met fitness en krachttraining.

Ties Kos
Ties KosSportinstructeur en Lifestyle Coach
Tof dat je komt trainen bij Sanasport. Mijn naam is Ties en ben één van de fitnessintructeurs bij Sanasport. Samen gaan wij aan de gang om jou doelen te bereiken binnen deze populaire fitnessindustrie!

Zelf heb ik de opleiding Sport&Bewegen in Nijmegen gevolgd. Hierin ben ik opgeleid tot Fitness & Health leefstijl coach. Ik heb veel kennis op het gebied van trainingsaanpak en het veranderen van iemand zijn of haar leefstijl. Zelf leer ik mij dagelijks bij door veel onderzoek te doen in diverse boeken en speur ik het hele internet rond wat betreft fitness en voeding. Zelf ben ik nog van plan om cursussen te volgen om mijzelf te gaan ontwikkelen tot sportdiëtist.
Naast mijn werkzaamheden bij Sanasport heb ik natuurlijk ook nog hobby’s. Zo doe ik zelf aan krachtraining in de sportschool, ben ik een erg actieve crosser, houd ik van een wandeling en ben ik erg fan van watersporten zoals Waterskiën en wake-boarden. Ook werk ik aan mobiliteit trainingen zodat ik mijzelf en andere daar veel over kan leren.

Laten we samen aan de slag gaan om jou doelen te bereiken. Hopelijk tot snel!