Sporten Nijmegen2017-09-27T14:43:47+02:00

Sanasport | Fitness Nijmegen

Sanasport Health Club bevindt zich in Sanadome en heeft een zeer ruime sportzaa met de nieuwste apparatuur van Life Fitness. Er is altijd een gediplomeerd fitness-instructeur of deskundig fysiotherapeut aanwezig in de sportzaal zodat u samen, met een persoonlijk sportplan op maat, op een verantwoorde wijze uw lichaam fit en vitaal houdt. Aanmelden is geheel kosteloos en vrijblijvend en verplicht u op geen enkele wijze tot een lidmaatschap.

30 dagen gratis sporten
Wilt u graag afvallen of uw conditie verbeteren met behulp van persoonlijke begeleiding? Probeer Sanasport nu 30 dagen gratis en doe gratis mee met alle groepslessen! Vul hiervoor onderstaand formulier in. Deze actie geldt alleen op 30 aaneengesloten dagen. Wij bieden een aantal extra voordelen wanneer u lid wordt van Sanasport:

  • Gratis: 3x personal training (45 minuten)
  • FMS-screening (functional movement system)
  • Gratis inschrijving en basismeting t.w.v. €36
  • Persoonlijk sportplan op maat
  • Gratis dagentree Thermen Sanadome t.w.v. €32,50

Sporten in Nijmegen bij Sanasport Health Club

Ervaar zélf de gezellige, prettige ambiance van Sanasport Health Club. U kunt hier sporten met begeleiding. Er is altijd een gediplomeerd fitness-instructeur of deskundig fysiotherapeut in het sportschool in Nijmegen aanwezig. U bent bij Sanasport Health Club ook welkom voor revalidatie- en fysiotherapie.

FMS-screening:
Onze deskundige instructeurs en fysiotherapeuten bieden vanaf nu ook een FMS-screening aan tijdens de intake. Dit is het beoordelen van 7 beweegpatronen en hiermee kunnen we snel functionele beperkingen en a-symmetrie ontdekken. Door dit gericht aan te pakken met een op maat gemaakt programma, verbetert uw fysieke conditie en wordt u bewuster van uw lichaamshouding. Doelstellingen en medische historie worden meegenomen in dit sportprogramma.

Voorwaarden:
Uw gegevens worden binnen Sanasport Health Club strikt vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden ter beschikking gesteld.  De actie is niet geldig in combinatie met andere acties of korting en is 1 x geldig per persoon (Het is niet mogelijk om meer dan één keer gebruik te maken van de actie). Geldig voor 1 maand. Inschrijven kan tot 30 augustus 2016, vanaf 18 jaar. Bij lidmaatschap (van min. 6 maanden) krijgt u gratis een Functional Movement Screening en betaalt u geen inschrijfkosten.

GRATIS adviesgesprek fysiotherapie

Elke dinsdag en donderdag van 17.00 tot 18.00

Meer Informatie

Groepslessen

Doe gratis mee met de groepslessen, schrijf u hier online in.

Meer Informatie

GRATIS FMS-screening

We beoordelen 7 beweegpatronen en ontdekken hiermee functionele beperkingen en a-symmetrie.

Meer Infomatie

[fusion_widget_area name=”avada-slidingbar-widget-1″ title_size=”” title_color=”” background_color=”” padding=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

WAAROM SANASPORT?

Prettig en gezellig sporten2017-04-19T15:13:49+02:00

Sanasport Health Club biedt een prettige en gezellige omgeving, zodat u ongedwongen kunt sporten. Individueel of in een groep, u bepaalt waar u zich het prettigst bij voelt.

Altijd deskundige begeleiding in de sportzaal2017-04-19T15:42:50+02:00

Er is altijd een gediplomeerd fitness-instructeur of fysiotherapeut aanwezig in de sportzaal.

Life fitness apparatuur2017-04-19T15:59:11+02:00

We hebben de allernieuwste apparatuur van Life Fitness; Cardio appraraten voor het verbeteren van uw conditie, kracht apparaten voor het opbouwen van spierkracht en een complete Circuit Zone. U kunt zelfs met zijn allen virtueel de Tourmalet omhoog fietsen, ieder in zijn eigen tempo.

Gezellige BBQ en Kerstborrel2018-04-04T14:15:39+02:00

Sanasport Health Club organiseert elk jaar voor alle members een gezellige BBQ in de zomer en afsluitende Kerstborrel in december! Beide zijn kosteloos voor members.

Synrgy360XL (bekend van TV)2017-04-19T16:00:06+02:00

Synrgy360XL (bekend van TV – The Biggest Loser bij SBS6) biedt meer dan zomaar een training. Dit revolutionaire concept biedt eindeloze mogelijkheden om slimmer, beter en efficiënter te trainen. Wij bieden speciale groepslessen met behulp van de Synrgy 360XL.
Bekijk de lessen van de synrgy 360XL

Ga naar de bovenkant