Maak zeven dagen kennis met de prettigste sportschool van Nijmegen. Gratis en uiteraard geheel vrijblijvend! Of de toegankelijke en prettige ambiance van Sanasport Health Club bij u past ervaart u door het zelf te komen proberen. U maakt 1 week onbeperkt gebruik van de fitness-faciliteiten. Sanasport is 7 dagen per week geopend.

Of u wilt afslanken, een beter figuur wenst of fitter wilt worden; samen met onze gediplomeerde fysiotherapeuten en fitness instructeurs maakt u een persoonlijk plan van aanpak, afgestemd op uw persoonlijke doelen.

Sanasport sportschool Nijmegen biedt een open, prettige sfeer met vriendelijke, enthousiaste medewerkers. Er is altijd een gediplomeerde fysiotherapeut of fitness instructeur aanwezig om u te begeleiden als u dat wenst. Naast individueel sporten kunt u ook meedoen aan de groepslessen met o.a. de Synrgy 360XL. De Synrgy 360XL werd in het programma ‘The biggest loser’ op SBS6 aantoonbaar effectief ingezet met fantastische resultaten in de strijd tegen de overtollige kilo’s! Maar ook om uw silhouet te verbeteren biedt de Synrgy een bijzonder effectieve en doeltreffende work-out! Ervaar hoe het is om uw grenzen te ontdekken en te verleggen met snel resultaat.

 

Graag tot ziens!

Team Sanasport