Wilt u weten hoe u kan zorgen voor een gezondere leefstijl? Doe mee aan de cursus afvallen doe je samen!
Hierbij gaan we opzoek naar aanpassingen in de levensstijl die eraan bijdragen om uw persoonlijke doel te behalen. Dit is een uitgebalanceerd programma op maat, waardoor u na de cursus minder snel terugvalt in uw oude patroon. De cursus is in groepsverband. Hierdoor kun u onder andere leren van de ervaringen en kennis van anderen.

Wilt u bijvoorbeeld graag afvallen? Dan adviseren wij geen crash-dieet, maar een plan op maat waarmee u uw leefstijl aanpast. Op naar een gezonder en gelukkiger leven!

Cursusinhoud

✓ Kennismaking met coaches en medecursisten
✓ Uw persoonlijke doel formuleren
✓ Sport/trainingsprogramma samenstellen
✓ U leert bewuste keuzes maken
✓ Uw eigen gezonde eetpatroon creëren en leren hoe u daar een gewoonte van maakt
✓ Boodschappencoach: wat koop je in de supermarkt en wat staat er op het etiket?
✓ Recepteninspiratie en proeven
✓ Begeleid sporten bij Sanasport Health club

Meer info & aanmelden

• Dit allemaal voor slechts €145 p.p.
• 10 cursusdagen à 2 uur op woensdagavond
• Werkboek Sport & Voeding
• Begeleiding door een professionele fitnessinstructeur en voedingsconsulent/vitaliteitscoach
• Begeleid sporten bij Sanasport Health Club (in Sanadome Hotel & Spa Nijmegen)
• Krijg de cursus tot 100% vergoed door je zorgverzekeraar. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je aanvullende pakket en kan oplopen tot 100%. Neem hiervoor contact op met de zorgverzekeraar.

Tel: 024 – 359 74 00
Email: info@sanasport.nl

Neem zelf de touwtjes in handen en voel je fitter dan ooit.

Onze coaches:

Als student aan het Cios (richting Fitness Health Coördinator) wist Maaike al wat ze wilde: mensen helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken. Inmiddels heeft ze ruim 10 jaar ervaring als sportinstructeur en heeft ze al veel mensen weten te motiveren bij Sanasport Health Club. Jong en oud heeft ze in het zweet gewerkt als personal trainer, tijdens groepslessen en tijdens de Healthy Lifestyle Cursus. Zelf weet Maaike als geen ander hoe je door middel van een gezonde leefstijl in balans blijft.

“Ik zie mensen om me heen vaak keer op keer op dieet gaan en fanatiek sporten, maar doordat ze te streng zijn voor zichzelf houden ze het niet vol. Ik help u graag bij het creëren van een gezond leef- en eetpatroon dat goed vol te houden is, omdat het simpelweg leuk is!”

Petra weet alles van een gezonde leefstijl. Ze begon haar loopbaan als massagetherapeut en breidde haar vaardigheden en kennis al snel uit richting vitaliteit en voeding. Als vitaliteitscoach en gewichtsconsulente geeft ze u advies over goede en slechte eetgewoontes en geeft ze uw tips om uw doel te bereiken. Zelf is zij het levende voorbeeld van hoe je op een gezonde en prettige manier op gewicht blijft.

“Een vitaal mens blijft langer gezond, geniet meer van het leven en is tot veel in staat!”