Revalideren

Na uw revalidatie bieden wij een op maat gemaakt programma bij Sanasport Health Club.

ADVIES OP MAAT
In een persoonlijk (intake)gesprek wordt er gekeken naar uw medische historie, krijgt u een beweegtest waarna er een op maat gemaakt programma voor u wordt samengesteld. Dit advies op maat is afgestemd op uw lichamelijke mogelijkheden waarbij rekening wordt gehouden met (eventuele) beperkingen en persoonlijke doelen.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
Er is altijd een gediplomeerd fitness-instructeur of deskundig fysiotherapeut aanwezig in de sportzaal die u helpt met uw sportprogramma. Op een verantwoorde manier houdt u uw lichaam fit en vitaal.

GRATIS FMS SCREENING
De FMS-screening is een beoordeling en indelingssysteem dat bewegingspatronen, die de sleutel tot normaal bewegen bekijkt. Door het beoordelen van een 7-tal beweegpatronen kunnen we snel functionele beperkingen en a-symmetrie ontdekken bij personen. Dit zijn zaken die de effecten van functionele bewegingen en fysieke condities kunnen verminderen, daarnaast veroorzaken zij een verminderd lichaamsbewustzijn. De FMS-screening genereert een score, deze wordt gebruikt op probleemen op te sporen, het scoringssysteem is zo opgebouwd dat direct duidelijk wordt welke handelingen nodig zijn na de screen.

TOEGANKELIJKHEID
Het Landelijk Bureau Toegankelijkheid heeft een toegankelijkheidsmeting gedaan en vastgesteld dat onze accommodatie geschikt is voor mensen met een functiebeperking. Om gebruik te maken van de Sanasport faciliteiten is ADL zelfstandigheid (activiteiten dagelijks leven) vereist.

RUIME OPENINGSTIJDEN
Sanasport Health Club is elke dag geopend. Maandag t/m vrijdag: 07.00 – 23.00 uur. Zaterdag, zondag en feestdagen: 09.00 – 15.00 uur. (Per 1 januari 2024: Maandag t/m vrijdag: 07.00 – 22.00 uur. Zaterdag en zondag: 08.00 – 15.00 uur, feestdagen: 09.00-15.00 uur). De ruime openingstijden geven u alle gelegenheid om te sporten wanneer het u uit komt; individueel of met een groep. Aan groepslessen zoals de Synrgy 360XL of Virtual Spinning zone kunt u gratis deelnemen.

GRATIS ADVIESGESPREK FYSIOTHERAPIE
Bent u op zoek naar een fysiotherapeut en wilt u advies over lichte lichamelijke klachten? U kunt terecht met of zonder doorverwijzing van uw huisarts of specialist. De Sanasport fysiotherapeuten zijn direct toegankelijk voor een consult. Stel uw vraag tijdens een gratis adviesgesprek met onze fysiotherapeut. Tweemaal in de week op dinsdag en donderdag van 17.00 tot 18.00 uur is er een advies uur. U kunt hiervoor telefonisch of via onderstaand aanvraag formulier een afspraak maken.

AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS
Sanasport Fysiotherapie Nijmegen heeft contracten met alle zorgverzekeraars/verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt, wanneer u ouder bent dan 18 jaar, beperkt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Bekijk hier welke zorgverzekeraars op dit moment zijn aangesloten met Sanasport Fysiotherapie Nijmegen.

CONTACTGEGEVENS
Maak telefonisch een afspraak via 024 – 359 74 00 of via onderstaand formulier

Aanmeldformulier revalidatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.