Sport geneeskunde in CWZ

Het sportmedisch adviescentrum in het CWZ ziekenhuis is gespecialiseerd in alle medische aspecten rondom sport en bewegen. Of je nu topsporter bent of een fanatieke amateursporter, recreant of iemand met een langdurige aandoening. Zelfs als je klachten bij het bewegen hebt, die niet met sport te maken hebben, kan je bij de sportarts terecht. Het sportmedisch adviescentrum in het CWZ ziekenhuis is gespecialiseerd in alle medische aspecten rondom sport en bewegen.

Gratis inloopspreekuur voor Sanasport Club Members
Elke donderdag kan je tussen 16.00 en 17.00 uur terecht bij het inloopspreekuur van de CWZ sportarts voor de diagnose en behandeling van (sport)blessures.
Als lid van de Sanasport Health Club is dit consult gratis. Vervolgbehandelingen kan je declareren bij jouw zorgverzekeraar wanneer je een aanvullende verzekering hebt. Dit gaat dan niet ten koste van het eigen risico. Laat je vooraf adviseren door jouw Sanasport fitnessinstructeur of fysiotherapeut.

Wilt je een advies over sportmedische begeleiding, een sportkeuring of wil je weten hoe je verantwoord kan bewegen bij een chronische ziekte?
De CWZ sportartsen helpen je graag verder.

Telefoon
Bereikbaar op:
024 – 365 74 76

Afdeling Sportgeneeskunde
Weg door Jonkerbos 100
6532 SZ Nijmegen