Sportgeneeskunde in CWZ

Het sportmedisch adviescentrum in het CWZ ziekenhuis is gespecialiseerd in alle medische aspecten rondom sport en bewegen. Of u nu topsporter bent of een fanatieke amateursporter, recreant of iemand met een langdurige aandoening. Zelfs als u klachten bij het bewegen heeft die niet met sport te maken hebben, kunt u bij de sportarts terecht.Het sportmedisch adviescentrum in het CWZ ziekenhuis is gespecialiseerd in alle medische aspecten rondom sport en bewegen. Of u nu topsporter bent of een fanatieke amateursporter, recreant of iemand met een langdurige aandoening. Zelfs als u klachten bij het bewegen heeft die niet met sport te maken hebben, kunt u bij de sportarts terecht.

Gratis inloopspreekuur voor Sanasport Club Members
Elke donderdag kunt u tussen 16.00 en 17.00 uur terecht bij het inloopspreekuur van de CWZ sportarts voor de diagnose en behandeling van (sport)blessures.
Als lid van de Sanasport Health Club is dit consult gratis. Vervolgbehandelingen kunt u declareren bij uw zorgverzekeraar wanneer u een aanvullende verzekering heeft. Dit gaat dan niet ten koste van uw eigen risico. Laat u vooraf adviseren door uw Sanasport fitnessinstructeur of fysiotherapeut.

Wilt u een advies over sportmedische begeleiding, een sportkeuring of wilt u weten hoe u verantwoord kunt bewegen bij een chronische ziekte?
De CWZ sportartsen helpen u graag verder.

Meer informatie

Telefoon
Bereikbaar op:
024 – 365 74 76

Afdeling Sportgeneeskunde
Weg door Jonkerbos 100
6532 SZ Nijmegen