Corona informatie & maatregelen

Wanneer je een bezoek brengt aan Sanasport Health Club & Fysiotherapie is het belangrijk om op de hoogte te zijn van onze coronamaatregelen, lees daarom vóór aankomst de ‘Corona info & maatregelen’ aandachtig door zodat je, vóór het bezoek, op de hoogte bent van de meest actuele informatie. Wij volgen het protocol van de Rijksoverheid en de richtlijnen van het RIVM. Je kunt verspreiding van het coronavirus beperken door de volgende regels te hanteren:

  • Wij nemen de nodige hygiëne maatregelen; we maken extra schoon en desinfecteren regelmatig oppervlakten zoals deurgrepen en liftknoppen.
  • Op verschillende plaatsen in Sanadome vindt u desinfecterende dispensers.
  • Onze medewerkers zijn geïnstrueerd inzake de protocollen.

AANKOMST SANADOME

  • Bij binnenkomst via de hoofdingang van Sanadome dien je de handen te desinfecteren en door te lopen naar de lounge van Sanasport.

MONDKAPJE

Van 28 november t/m 18 december is het verplicht een mondkapje te dragen bij binnenkomst in Sanadome. Wanneer je zit, sport of doucht is het dragen van een mondkapje niet nodig. 

1.5 METER AFSTAND

In Sanadome houden we overal 1,5 meter afstand.

CONTROLE CORONATOEGANGSBEWIJS

  • Vanaf 6 november is het voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder verplicht een coronatoegangsbewijs (QR-code) te tonen in combinatie met een geldige legitimatie. Bij een groen vinkje ben je van harte welkom.

FYSIOTHERAPIE

  • Een mondkapje is weer verplicht
  • Neemt eigen schone handdoeken mee; 1 badlaken en 1 handdoek.

Wanneer de maatregelen door de overheid worden aangepast dan zullen wij deze uiteraard ook binnen Sanadome en Sanasport implementeren.

Mocht je vragen hebben laat het ons gerust even horen.

Met vriendelijke groet,

Luuk Arntz,
Club Manager Sanasport

[update: 27 november 2021]

Indien een van onderstaande vragen met ja beantwoord wordt heeft u géén toegang.